Az oldal logója

Az oldal logója

2014. január 4., szombat

Forest of Death - Hardcore (vagy nem?) 1.rész

Sziasztok!

Itt van a megígért feltöltés. Egy MINECRAFT sorozat első része.

Életem első Hardcore MINECRAFT játéka. A véletlen hozta úgy, hogy végül felvettem, ugyanis csak próbajátéknak szántam, de végül viccesnek találtam azt, hogy "Forest of Death" világnévvel SZIGETVILÁGBA spawnoltam, ezért felvettem azt, ahogy játszom. 
!RANDOM HÜLYESÉGEK WARNING!
(lehet hogy ezt a link előtt kellett volna)

A következő részt pénteken töltöm majd fel (ha minden jól megy).
 Azért nem tegnap posztoltam a sorozat beharangozását, mert feltöltés alatt teljesen lefagyott a számítógépem, csak a feltöltés ment, és semmi más. Csak azt hagyta, hogy leírást adjak a videónak, máshova még gépelni sem tudtam...
Elég érdekes helyzet volt, az biztos...áh, mindegy.

Jó szórakozást a videóhoz!

2014. január 2., csütörtök

Visszatértem

Sziasztok!

Igen, ez a szüneteltetés nem tartott túl sokáig. A tanszünetben utolértem magamat, és hamar visszajövök, ahogy azt megígértem.

És ráadásul kaptam egy grafikus táblát karácsonyra, típusa szerint egy Wacom Intuos MANGA-t, amely mellé egy képregényszerkesztő program is jár, a Manga Studio Debut 4 (az az érdekes az egészben, hogy nyáron ezzel a programmal szemeztem, hogy bárcsak találnék belőle portolt verziót- persze nem találtam). Ennek a programnak köszönhetően a fordítást is tudom folytatni, amelynek első fejezetével (ha minden jól megy) még Januárban végzek.

És van egy jó hírem: az ezévi első digitális rajzom speedpaintjét is elhoztam nektek a YouTube-on.
Az egészben az a vicces, hogy csak képletesen ugyan, de ez a rajz a "majd jövőre elkészül" tipikus esete volt, ugyanis a vázlata még az Óévben készült, és az Újévben fejeztem be.

A videóimat is megvágtam, újra működik a Movie Makerem is.
Viszont kicsin múlott, hogy egy videómmal (aminek a tartalmát most nem részletezem) elkövessem azt a fatális hibát, hogy az ELSŐ FELÉT (megjegyzendő, hogy a humorosabbat) véletlenül végleg kidobjam a kukába. (Kár lett volna érte.) 
Hamarosan a "megtalált" első részt is renderelem, legközelebb akkor jelentkezem, ha az felkerült a YouTube-ra.

Addig is sziasztok, és még egyszer: Boldog új évetmindenkinek!

2014. január 1., szerda

B.U.É.K

Mit is mondhatnék...
Már csak pár óra...
Először is, szeretném megköszönni a barátaimnak, ismerőseimnek a bátorítást ami segített biztosra mennem abban, hogy tényleg meg akarom csinálni azt, amit elkezdtem, illetve azoknak, akik felléptek bármelyik oldalamra, és esetleg vissza is tértek oda.

Különös köszönet jár: Coraxnak, Kikinek, FischerCrafternek (Süti), Jucinak, Feenának, Lena-channak, Botinak, Gerinek és egy régi ismerősömnek, Ritsuko Kaminagának (alias Kiba) is (remélem emlékszik még erre a két becenévre). 

Nem tudok más mondani már úgyhogy csak
Boldog, Sikeres Új Évet kívánok nektek 2014-ben!

Kudara